فهرست انجمنهاي فسا آی تی
.

ورودورود  ثبت نامثبت نام  مشخصات فرديمشخصات فردي پرسشهاي متداولپرسشهاي متداول   جستجوجستجو  ليست اعضاليست اعضا  گروههاي کاربرانگروههاي کاربران پيامهاي خصوصيپيامهاي خصوصي    

«دختر وپسر ندارد، مهم اين است كه بچّه آدم باشد!» مشاهده موضوع بعدي
مشاهده موضوع قبلي
ارسال موضوع جديدپاسخ دادن به اين موضوع رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
نويسنده پيام
fasahoo
مدیر کل انجمنهای فساهو
مدیر کل انجمنهای فساهو

عضو شده در:16 بهمن 1383
تعداد روز عضويت:2039
آدرس پستي: info@fasait.com

شناسه عضويت در Yahoo Messenger

پستتاريخ: 9 ارديبهشت 1384 - 1:46 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

...همه‌ی ما می‌دانیم و بر این موضوع واقفیم كه «دختر وپسر ندارد، مهم این است كه بچّه آدم باشد!» پس ما هم با بی طرفی كامل به مقایسه‌ی انواع و اقسام این موجود مهم می‌پردازیم:

1. پیش از دبستان:
دختر و پسر: در این مقطع دختر و پسر فرقی ندارند و بچّه باید سالم باشد. درچنین مقطعی، نوزاد و پس از آن كودك، با اساسی‌ترین و حیاتی‌ترین پرسش‌های زندگی‌اش آشنا می‌شود؛ پرسش‌هایی مانند «بگو مامان» ، «آهان! گفتی بابا درسته عزیزم؟!»،‌ «تو واسه چی اوّل گفتی بابا گل من؟!!‌“ و كم كم پرسش‌هایی مثل «بگو ببینم، مامانو چند تا دوست داری؟»، «بابا رو چی؟ عمّه رو؟! خاله، عمو... دایی... و... ؟!»، «بزرگ شدی می‌خوای چی كاره بشی؟» (حالا بگذریم كه این بچّه تمام سعی‌اش را بكار بگیرد، حداكثر شش سال و نیم تمام دارد‌‌‌‌‌ و چه می‌داند اصلا ً بزرگ شدی یعنی تقریبا چقدر شدی؟!)
علایق: ... (عذر می‌خواهم مزاحم می‌شوم ولی اگر شما یادتان هست در شش‌ماهگی به چه چیزی علاقه داشتید ما را هم خبر كنید!)
مشاغل مورد علاقه: ؟!

Image

2.‌ دبستان:
دختر و پسر: در این حالت هم دختر و پسر فرقی ندارد و مهم این است كه بچّه... ببخشید كودك با مدرسه ارتباط برقرار كند. در این مقطع كودك با پرسش‌هایی نظیر «مدرسه رو دوست داری؟ چند تا؟»، «خانم معلّم رو چی؟» ، «چند تا بیست گرفتی؟»، «چرا بیست گرفتی؟»‏‏، «چرا چند تا بیست گرفتی؟!!» و... مواجه است.
علایق: مامان و بابا، خانم معلّم، مدرسه، درس، ریاضی( ؟! ).
مشاغل مورد علاقه: خلبانی، پزشكی (یك همچین چیزهایی).

3. دبیرستان:
دختر: در چنین مقطعی، دخترها تبدیل می‌شوند به یك جور «من دیگه بزرگ شده‌ام مكرّر. تركیبی از عكس، پوستر، كامپیوتر، دكّه‌ی روزنامه‌فروشی، و «یه كمی هم درس بخون». پرسش‌های مهمی كه با آن مواجه می‌شوند عبارتست از: «تو چرا اُفت تحصیلی پیدا كردی؟!»، «تو چرا تازگی‌ها این قدر جلوی آیینه‌ای؟!»، «گوشی تلفن كو؟!!»
علایق: آشنایی با انواع و اقسام دوستان، دلتنگی برای انواع و اقسام دوستان(!)، انواع چت روم، CD، گوشی تلفن، موسیقی و...
مشاغل مورد علاقه: بازیگری، نوازندگی و حالا شاید پزشكی!

پسر: تركیبی از «تو دیگه مرد شدی»، «پسرم بزرگ شده»، «آخه پسر تو كی می‌خوای بزرگ بشی؟»، «پسرم، می‌خوای در آینده‌ی نزدیك بزرگ بشی یا آینده‌ی دور؟!» افه، رو كم كنی، فوتبال، فوتبال، فوتبال، تریپ رفیق‌بازی و معرفت و اینا.
علایق: رفیق، فوتبال، منچستر، یوونتوس، بایرن (البته از سایر تیم‌های از قلم افتاده معذرت!)، ایضا ً موارد بالا.
مشاغل مورد علاقه: بازیگری، خوانندگی، شغل نان و آبدار... همان شغل نان و آبدار.

4. پیش‌دانشگاهی:
دختر و پسر فرقی ندارند، اغلب در این مقطع هر دو گروه شكل اضطراب می‌شوند. یك چیزی در مایه‌های «گنجشكِ نگران ِ آینده و در عین حال عصبی!» همچنین در دو حالت عزیزان حال خود را درك نمی‌كنند: یكی زمانی كه درس‌ها زیاد است، وقت هم كه كم است، پس دوستان حال عصب دارند؛ دیگر زمانی كه درگیرند، چون درس‌ها را مطالعه نموده‌اند ولی می‌ترسند فراموششان شود! تركیبی از كتاب، جزوه، تست، كنكور، زندگی، درس، درس = همه‌ی بقیه‌ی زندگی و مانند اینها.
علایق: یادگیری روش‌های تست زدن در سه سوت دو سوت و نیم و كمتر، دانشگاه و اینا...
مشاغل مورد علاقه:
دختر: پزشكی، مهندسی، «هر چی قبول بشم»، «وای خدا نكنه قبول نشم!»
پسر: مبارزه با سربازی!، مهندسی، پزشكی و...

Image

5. دانشگاه:
دختر و پسر: تركیبی از جزوه، «عطر گل‌های بهاری»، «عشقمون كاشكی همین جوری بمونه!» و... پرسش‌های متداول: «عشق یعنی چه؟!!»، «كلاس تشكیل نمی‌شه؟»، «عشق یا ثروت، مسئله كدام است؟»، « ‌(با نازخوانده شود لطفا) فعلا می‌خوام درسمو ادامه بدم (آره دیگه؟!)»
علایق:
دختر: بوفه‌ی دانشكده، ردیف جلوی كلاس، دو در نمودن كلاس و...
پسر: علایق : ایضا ً بوفه ، ردیف آخر كلاس ، ایضا ً دو دَر نمودن كلاس...

مشاغل مورد علاقه:
دختر: شغل پر درآمد، شغل HIGH CLASS و...
پسر: شغل مناسب و پر درآمد... شغل مناسب... شغل.

دوستان نظرات خودتون را درباره اين موضوع بگوپيد.

Image
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email مشاهده وب سايت اين كاربر شناسه عضويت در Yahoo Messenger
shadi
مدیر کل انجمنهای فساهو
مدیر کل انجمنهای فساهو

عضو شده در:7 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1957
آدرس پستي: shad_i65@yahoo.com

پستتاريخ: 21 خرداد 1384 - 10:58 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

دختر و پسر نداره

درسته!!!!

ولي واقعا همه همين فكرو مي كنن
من واقعا متاسفم كه اين اصل رو هنوز خيلي از همشهري هامون قبول ندارن

و بدتر اينكه توي فسا به مراتب بيشتر از شهر هاي ديگه اين مشكل وجود داره.
اگر اين تصور رو واقعا همه داشتن زندگي بهتري داشتيم.

***باور كنيد!***

عشقت را به همه بده،ولي وجودت را به يك نفر !

بذار همه عاشقت باشن، ولي خودت عاشق يك نفر !

Image
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي شناسه عضويت در Yahoo Messenger
مرتضي
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

عضو شده در:5 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1958
آدرس پستي: تو لباسم

پستتاريخ: 24 خرداد 1384 - 17:10 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

Shadi نوشته است:
دختر و پسر نداره

درسته!!!!

***باور كنيد!***

درسته
بعضي ها هنوز ارزش دوستي را نمي دانند و به دوستي پسرها با دخترها جلوه اي ديگر مي دهند
اميدوارم كه فرهنگ دوستي بيشتر رايج بشه تا اينكه دوستي هاي نامشروع افزايش پيدا كنه

E-mail : Fasa_Bad_Boy@Yahoo.com

E-mail : FasaBadBoy@Yahoo.com

اگه كليك كني ميفهمي چقدر دوستت دارم
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email شناسه عضويت در Yahoo Messenger
fasahoo
مدیر کل انجمنهای فساهو
مدیر کل انجمنهای فساهو

عضو شده در:16 بهمن 1383
تعداد روز عضويت:2039
آدرس پستي: info@fasait.com

پستتاريخ: 15 مرداد 1384 - 12:45 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

بررسی روابط دختر و پسر از دیدگاه دیگر

امروز بحث در رابطه نحوه رفتار پسرها و دخترها با همدیگه هست و چطوربا هم حرف می زنن. چطوری با هم معاشقه می کنن، چطوری دعوا می کنن و حتی چرا خیانت می کنن و سایر مسائلی که بین اینگونه رابطه ها پیش میاد که ....

با ورود موبایل به عرصه زندگی مردم که دیگه تقریبا و نه کاملا از دید مردم از حالت یه کالای لوکس و برای پز دادن خارج شده چرا که در دست مردم به وفور یافت میشه، طبیعتا ارتباط دخترها و پسرها و نحوه پیدا کردن همدیگه هم در اوقات روز بیشتر شده. خب تا اینجاش مشکلی نیست اما یه مساله ای که به ذهن من رو مشغول کرده اینه که در روابط امروزی دخترها و پسرها از موبایل برای پیگیری کردن و یا جاسوسی کردن و بهتر بگوییم به عنوان وسیله ای که با آن بتوانند هر لحظه متوجه بشوند که دوست دخترشان / پسرشان آیا با کس دیگری رابطه داره یا خیر استفاده میشه!!!

جو کامل بی اعتمادی بین پسرها و دخترهای ایرانی وجود داره و هیچ کسی هم نمی تونه منکرش بشه. اینان دائما در حال چک کردن همدیگه هستند تا جاییکه حتی به یه مازوخیسم و سادیسم تبدیل می شه. مثلا وقتی پسره در ابتدا به دختره میگه کجا بودی کلی جنگ و دعوا میشه و بعد کلی کشمکش که ممکنه گاهی تا چند ماه طول بکشه و به شرط اینکه دوستی ادامه پیدا کنه، دختره به یه مازوخیستی می رسه که آره باید هرجا میره تحت نظارت کامل پسره باشه و دقیقا باید مطابق یه برده باهاش برخورد بشه. به واقع به این طریق می خوان اون خلا احساسی و کمبود محبت از جانب پسر رو این طوری حل کنن و یا بهتره بگیم توجیهش کنن. توی این گیر و دار پسرها هم از فرصت استفاده کرده و به کشمکش های سادیسمی خودشون با غرور ادامه می دن.

حالا بیایید از طرف دیگه بررسی کنیم وقتی دختر به پسر زنگ می زنه و میگه کجایی و شروع می کنه به داد و هوار که آره تو یه دوست دختر دیگه ای هم داری( به واقع یک هووی خیالی همیشه در ذهن دخترای ایرانی هست!) اینجاست که سادیسم دخترها گل می کنه و چون می دونن این کارها باعث تحریک جنس مخالف خودشون میشه، دقیقا اقدام به این عمل می کنن. تا پسره گوشی رو بر می داره با لحنی سرد مواجه میشه که ازش پرسیده میشه کجاست و چرا بهش زنگ نمی زنه و فراموشش کرده و از این قبیل.

من بارها و بارها وقتی در خیابون بوده ام صدای بلند جوانها رو شنیده ام که این بگو مگو و کشمکش رو با همدیگه تا سرحد مرگ ادامه دادن و حتی انگار این اپیدمی در بعضی از نزدیکان و دوستان هم دیده میشه. از نشونه های این بیماری، عدم اطمینان طرفین به همدیگه، سریع خیانت کردن، همخوابگی و ارتباط با چندین نفر، ارضا نشدن حسی و روانی و اخطالات رفتاری مثل پرخاشجویی و دعواست.

به نظر من دختران ما دارن به سمت خروس جنگی پیش می رن و در طرز حرف زدنشون نوعی لمپنی و بی فرهنگی موج می زنه. حتی اونهایی که ادعاشون میشه. شما اگه با یه فمینیست و یا هر دختری که داعیه احقاق حقوق دو پهلو حرف بزنی سریعا با الفاظ لمپنی جوابت رو می دن و اگر زمانی که از حالت خروس جنگی یا بهتره بگیم مرغ قد قدو در اومدن دلیلش رو بپرسی میگن که همیشه شمشیر رو از رو بستن که بزنن چون جامعه این طوریه!!! از دیدگاه من در یک سطح فرهنگی، پسرها بهتر و مودب تر هستند تا دختران مشابهشان.دختران امروز در مرزی به سر می برند که می خوان احقاق حقوق کنن و فکر می کنن با پرخاش و سر و صدا به این کار دست پیدا می کنن. حرفهایی مثل به من دستور نده، من هم برای خودم عقیده دارم، تو حق نداری به من بگی چی درسته یا غلط، همه و همه نشون دهنده این هست که دختران ما به دنبال تثبیت خود هستند اما هیچگاه یاد نگرفته اند که چگونه خودشون رو ابراز کنند و اینگونه کمبودها و مشکلات رو برطرف سازند.

ناگفته نماند که طبیعتا مردان و پسران این جامعه نقش به سزایی در ابراز این گنونه پرخاش ها و رکیک حرف زدن ها از سوی دختران دارند اما آیا این راه انتخاب شده درست است؟ روابط دختر و پسر در ایران به یک ماراتن خود آزاری / دگر آزاری تبدیل شده و قسمت خطرناکش اینجاست که از این حرکات خوششون میاد. از آزار همیدگه و اینکه دست روی نقاط حساس هم بگذارن و در طول روز بارها و بارها زنگ موبایل و تلفن خونشون به صدا در میاد تا اینکه باز به دعواها و حرفهای احمقانشون ادامه بدن و مثلا به ازای هر 3 روز دعوا، 2 ساعت با هم توی کافی شاپ بمونن.در آخر اینکه من فکر نمی کنم در فضای جامعه امروزی زیاد به این مسائل فکر کنن و دیری نخواهد پایید که با پسرهایی رو به رو می شویم که نحوه برخورد با یک زن را نمی دانند و دخترانی که به پسران به مانند مدخلی برای خالی کردن عقده ها و کمبوهای تمام دوران زندگیشان فکر می کنند.

Image
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي ارسال email مشاهده وب سايت اين كاربر شناسه عضويت در Yahoo Messenger
iranstealt
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

عضو شده در:3 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1960
آدرس پستي: فسا خيابون خودمون خونه خودمون اتاق خودم !

پستتاريخ: 28 مرداد 1384 - 23:52 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

shadi نوشته است:
دختر و پسر نداره

درسته!!!!

***باور كنيد!***

اين مشكل رو خود مردم بايد برطرف كنند از دست ديگران كاري برنمايد . Razz
چه بهتر كه از خودمون شروع كنيم . Wink

با تو حكايتي دگر اين دل ما به سر كند ...بي تو عمرآ ...
*** M.A.M.A.H.M ***
مرتضي
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

پستتاريخ: 31 مرداد 1384 - 22:41 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

iranstealt نوشته است:
shadi نوشته است:
دختر و پسر نداره

درسته!!!!

***باور كنيد!***

الا شروع كن :D

iranstealt
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

عضو شده در:3 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1960
آدرس پستي: فسا خيابون خودمون خونه خودمون اتاق خودم !

پستتاريخ: 31 مرداد 1384 - 23:57 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

مرتضي نوشته است:
iranstealt نوشته است:
shadi نوشته است:
دختر و پسر نداره

درسته!!!!

***باور كنيد!***

به احتمال زیاد شروع کرده Question Laughing

با تو حكايتي دگر اين دل ما به سر كند ...بي تو عمرآ ...
*** M.A.M.A.H.M ***
مرتضي
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

پستتاريخ: 3 شهريور 1384 - 0:06 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

iranstealt نوشته است:
مرتضي نوشته است:
iranstealt نوشته است:
shadi نوشته است:
دختر و پسر نداره

درسته!!!!

***باور كنيد!***

به احتمال زیاد شروع کرده Question Laughing

دستش درد نكنه Laughing

*milad_valentine*
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

عضو شده در:22 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1942
آدرس پستي: milad_valentine@yahoo.com

پستتاريخ: 21 شهريور 1384 - 7:36 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

نقل قول:
shadi نوشته است:
دختر و پسر نداره

درسته!!!!

***باور كنيد!***

ببینید ما فسایا یه عادت خیلی بد داریم و اون اینه که خدمون رو جزءپایین ترین افراد
این مملکت (از نظر فرهنگ)میدونیم درصورتی که این طرز فکر کاملا اشتباه هست اصولا مردم فسا(کاری به روستاهای اطراف ندارم منظورم فقط خود مردم فسا هست) جزء با فرهنگ ترین ایرانی ها هستن
ببنید من شخصا به خیلی شهرهای ایران رفتم ولی هیچ کدوم اونها مثل همین فسای خودمون نبوده
مثلا ما (فسایا)فکرمی کنیم مردم اصفهان مردم خیلی دوست داشتنی واز نظر فرهنگی فوقلاده از ما بالا تررند
در صورتی که این فکرکاملا غلطه مردم اصفهان انسانهایی خیلی خودخواه –خسیس(به طور وحشتناک)
و.... هستن این تفاوتها رو آدم وقتی احساس میکنه که لااقل یه دو سه ماهی اونجا باشه .
یا همین تهران اووه... اووه .... نه گو ونپرس از نامردی این تهرونی ها (آخرشن).
و شیراز حالا چون خودمم متولد اونجا هستم بهتره نگم.
در هر حال شما مطمن باشید خیلی از این عادت ها که برتون گفتم فسایا ندارن یا لااقل کمتر دارن حالا بگذریم
از این که ای امکانات نیست و از این جور حرفا چون تو کشورهای جهان سوم همین جوره یعنی تمام
امکانات در پایتخت متمرکز شده.
حالا میریم سر حرف شادی خانوم باید در جوابشون بگم نه تنها توشهر ما بلکه تو تمام ایران یا اصلا تمام جهان همین جوره(خوشبختانه یا بد بختانه)من تو یه جا خوندم (به جون خودم راست می گم) این جور نوشته بود:
یک آمریکایی(شاید ...نمی دونم جایی دیگه)به خاطر اینکه دختر گیرش اومده خودکشی کرده (حالا خیلی هم
ادعای فرهنگشون میشه ها).
شادی خانوم خلاصه واقعیت اینه ونمیشه ازش فرار کرد .متاسفانه این فرهنگ( یا ضد فرهنگ ) جا افتاده.
* پس بهتره الکی به شهرمون گیر ندیم *

به وسعت يك عمر
آسمان را پيموده ام!
خورشيدوار !!!
واينجا پايان يك راه طولاني ست !
غروب ...
نقطه پايان خط !

my id : milad_uk2000
Image
مرتضي
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

پستتاريخ: 23 شهريور 1384 - 20:33 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

ايران استيت تو كار و زندگي نداري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :o
صبح تا پسين مياي چرت و پرت مينويسي كه تعداد پستهات بره بالا
عمرا ~~~> 52005 Laughing

كيانا
انجمن های فساهو
انجمن های فساهو

عضو شده در:28 اسفند 1383
تعداد روز عضويت:1997

پستتاريخ: 6 مهر 1384 - 12:41 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

مهم نيست بچه دختره يا پر مهم اينه كه والدينش خوب ااون رو تربيت كنن تا يه فرد مفيد براي جامعه باشه

من چون تو يي دارم
و تو چون خودي نداري
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي
سيد مرتضي
انجمن هاي فساهو
انجمن هاي فساهو

عضو شده در:7 مهر 1384
تعداد روز عضويت:1802

پستتاريخ: 7 مهر 1384 - 12:50 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

آره دختر و پسر نداره..
با يه مثال اين عدالت رو نشون ميدم:
يه پسر كه داره تو خيابون راه ميره رو ببينيد آيا كسي بهش كاري داره؟
خب حالا به يه دختر كه داره رفت و آمد ميكنه نگاه كنيد (مهم نيست كه دختره با چادر باشه يا مانتو) هر موتور سوار كه رد ميشه يا هركي اون طرفها قدم ميزنه يه تيكه ميندازه (البته به جز آدم حسابي ها كه تعدادشون خيلي نيست) بعضي هاشون كه ديگه گير ميدن
خودتون قضاوت كنيد آقا پسرها
آيا اين عدالته؟
سيد مرتضي
انجمن هاي فساهو
انجمن هاي فساهو

پستتاريخ: 8 مهر 1384 - 21:04 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

ashkan_valentine نوشته است:
دختري با كفشهاي كتاني نوشته است:
آره دختر و پسر نداره..
با يه مثال اين عدالت رو نشون ميدم:
يه پسر كه داره تو خيابون راه ميره رو ببينيد آيا كسي بهش كاري داره؟
خب حالا به يه دختر كه داره رفت و آمد ميكنه نگاه كنيد (مهم نيست كه دختره با چادر باشه يا مانتو) هر موتور سوار كه رد ميشه يا هركي اون طرفها قدم ميزنه يه تيكه ميندازه (البته به جز آدم حسابي ها كه تعدادشون خيلي نيست) بعضي هاشون كه ديگه گير ميدن
خودتون قضاوت كنيد آقا پسرها
آيا اين عدالته؟

حرفتون كاملا درسته ...
ولي هيچ وقت فراموش نكنيد كه اگه دختر هم نخواد پسر كه قاطي نداره بهش تيكه بپرونه !( البته بگذر يه چند تا روانيش!!)
ديروز يه اتفاق افتاد خيلي جالب بود ...

سه تا دختر داشتن تو خيابون ميرفتن يك دفعه دو سه تا پسر با موتور از كنارش رد شدن و يه متلك بهش گفتن!
توقع داشتم دخترا سر شون رو بندازن پايين و آروم رد شن !
ديدم كه نه خير! Shocked
از سر سه راه تا خود چهار راه دارن مي خندن!
عجب حالي هم ميكردن !
مثل اينكه ذوق زده شده بودن كه پسرا بهشون متلك گفتن!
بارها براي هم تعريف كردن كه هر كدوم از پسر ها به كدومشون چي گفته!!!
واين واقعا خجالت داره!

حالا به نظر شما عدالت چيه ؟؟؟Exclamation

خب دختر بد هم هست كسي نميگه همه خوبن
اصلا اين بحث دختر و پسرها هيچ وقت تمام نميشه
راهي هم براي درست كردنش نيست
پس بي خيال اين همه عذابهايي كه ما دخترها متحمل ميشيم
يه جوري باهاش كنار ميايم
shadi
مدیر کل انجمنهای فساهو
مدیر کل انجمنهای فساهو

عضو شده در:7 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1957
آدرس پستي: shad_i65@yahoo.com

پستتاريخ: 8 مهر 1384 - 22:35 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

اره دختر خوب. همين طوره و هيچ وقت نمي شه درستش كرد. من خيلي وقته كه به اين نتيجه رسيدم و خيلي وقته كه باهاش كنار اومده و دارم تحمل مي كنم. درست مثل بقيه دخترا. Crying or Very sad

حتي همون دخترايي كه از روي حماقت خنديدن هم هيچ وقت دوست ندارن كه يه پسر براشون مزاحمت درست كنه .اينو مطمئن باشيد.

عشقت را به همه بده،ولي وجودت را به يك نفر !

بذار همه عاشقت باشن، ولي خودت عاشق يك نفر !

Image
خواندن مشخصات فردي ارسال پيام شخصي شناسه عضويت در Yahoo Messenger
سيد مرتضي
انجمن هاي فساهو
انجمن هاي فساهو

پستتاريخ: 8 مهر 1384 - 22:42 پاسخگويي به اين موضوع بهمراه نقل قول بازگشت به بالاي صفحه

shadi نوشته است:
اره دختر خوب. همين طوره و هيچ وقت نمي شه درستش كرد. من خيلي وقته كه به اين نتيجه رسيدم و خيلي وقته كه باهاش كنار اومده و دارم تحمل مي كنم. درست مثل بقيه دخترا. Crying or Very sad

حتي همون دخترايي كه از روي حماقت خنديدن هم هيچ وقت دوست ندارن كه يه پسر براشون مزاحمت درست كنه .اينو مطمئن باشيد.

آره شادي جون به هرحال هيچكه از مزاحمت خوشش نمياد
اما اين رنجهايي كه ما دخترها تحمل ميكنيم بالاخره يه روزي حل ميشه كه خيلي طول ميكشه تا اونروز برسه
حل اين مشكلات نياز به زمان داره
فعلا تو دوره ما بايد تحمل كنيم اين پسرها را
نمايش پستها:       
ارسال موضوع جديدپاسخ دادن به اين موضوع رفتن به صفحه 1, 2, 3, 4, 5  بعدي
 پرش به:   

شما نمي توانيد در اين بخش موضوع جديد پست كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش به موضوعها پاسخ دهيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش ويرايش كنيد
شما نمي توانيد موضوع هاي خودتان را در اين بخش حذف كنيد
شما نمي توانيد در اين بخش راي دهيد

موضوعات مرتبط
 مباحث   پاسخها   نويسنده   مشاهده شده   آخرين پست 
پست جديد وجود ندارد روشن کردن وب کم طرف به صورت مخفی . اين برنامه جديد 6 saeedsheitoon2005 8152 21 مهر 1387 - 18:09
elnino مشاهده آخرين پست
پست جديد وجود ندارد اشعار فريدون مشيري 37 TNT 15577 29 مرداد 1387 - 16:33
كوچولو مشاهده آخرين پست
پست جديد وجود ندارد از اين مطالب پند بگيريد 85 Dragon 17257 18 مرداد 1386 - 16:21
رضاـجون مشاهده آخرين پست
پست جديد وجود ندارد اين هم يه سايت ديگه در مورد مقالات 1 مهدي زاده 5243 12 تير 1385 - 6:12
puria_pm مشاهده آخرين پست
پست جديد وجود ندارد آن چوبها بر تنم مي‌آمد، اين چوبها بر جگرم 0 مرتضي 975 20 ارديبهشت 1384 - 14:15
مرتضي مشاهده آخرين پست