| نويسنده |
پيام |
dashali
انجمن هاي فساهو

عضو شده در:21 شهريور 1386
تعداد روز عضويت:1088
آدرس پستي: persian_emperor43@yahoo
|
تاريخ:
7 اسفند 1386 - 2:00 |
|
ولی اگه از یه سری خطوط قرمز رد نشیم و بعضی مسایل رو رعایت کنیم فکر کنم بشه.. |
_________________ اهورامزدا سرزمين پارس را از خشكسالي و دشمن و دروغ پاس دارد.
|
|
|
 |
عشقي
عضو

عضو شده در:30 بهمن 1386
تعداد روز عضويت:929
|
تاريخ:
8 اسفند 1386 - 11:14 |
|
خيلي هم فرق داره اگر فرق نداشت كه نمي گفتند دو جنس مخالف |
_________________ ساغر |
|
|
 |
اليكا.تينا
عضو

عضو شده در:6 اسفند 1386
تعداد روز عضويت:922
|
تاريخ:
8 اسفند 1386 - 12:18 |
|
شادی جان من فکر می کنم اگر فقط بحث وابستگی باشه دنیا پر از وابستگی است از کوچیکش گرفته تا بزرگ یعنی مادر پدر پول زمین و.....همه جزء وابستگی هاست اما ما هستیم که باید زندگی رو کنترل کنیم و وابستگی نشانه ضعف هست واین ما هستیم با احساسات وابسته می کنیم ادمارو و هم خودمون رو |
|
|
|
 |
shadi
مدیر کل انجمنهای فساهو

عضو شده در:7 ارديبهشت 1384
تعداد روز عضويت:1957
آدرس پستي: shad_i65@yahoo.com

|
تاريخ:
17 اسفند 1386 - 22:50 |
|
عزیزم شما مطمئنید که وابسته نمی شید؟ تا حالا امتحان کردی که اینقدر با اطمینان حرف می زنی؟
کی می تونه وابسته نشه؟ و کی می تونه از وابستگی خلاص بشه؟ |
|
|
|
 |
اليكا.تينا
عضو

|
تاريخ:
18 اسفند 1386 - 17:07 |
|
شادی جان من وابستگی را انکار نمی کنم این وابستگی از اول تا آخر همیشه است و فقط مربوط به روابط دختر وپسر نیست بلکه می تونه به دنیا هم پیش بیاد
اگر ما احساسات خارج از تعادل بخرج بدهیم وابستگی پیش میاد حالا می تونه نسبت به خیلی چیزا باشه .هم خود وابسته می شیم هم طرف مقابل . سخن شما مثل کسی است که میگه آتش چون می سوزاند پس از آن باید بپرهیزیم.من منظورم اینکه دوستی را فقط به دلیل وابستگی باید از آن بپرهیزیم .از این که جواب دادید متشکرم منتظر جواب بعدی هستم |
|
|
|
 |
حسين كريم زاده
انجمن های فساهو

عضو شده در:30 ارديبهشت 1386
تعداد روز عضويت:1204
آدرس پستي: boy_style2300@yahoo.com

|
تاريخ:
20 اسفند 1386 - 12:29 |
|
خوب به نظرتون این وابستگی می تونه آسیبی به شخص برسونه ؟
- یه پسر یا یه دختر که به جنس مخالش وابسته شده : به نظرتون تو چه مواردیمیشه این وابستگی رو کنترل کرد و تو چه مواردی باید ازش بپرهیز کرد؟
- اصلا به نظرتون وابستگی به هر شخصی یا به هر چیزی یا به هر شکلی می تونه همراه با منفعت یا ضرری باشه؟
یا به قول شاعر بزرگ گرانقدر شهرمون حسین کریم زاده که میگه:
|
_________________ عشق در حیطه فهمیدن ما نیست بیا بر گردیم
آسمان پاسخ پرسیدن ما نیست بیا بر گردیم
گریه هامان چه قدر تلخ ببین رنگ ترحم دارد
تا زمین دشمن خندیدن ما نیست بیا بر گردیم
|
|
|
 |
اليكا.تينا
عضو

|
تاريخ:
27 اسفند 1386 - 3:16 |
|
سلام .من فکر می کنم وابستگی خوب مسلما آسیب روحی می زنه اما ادما که بی جهت وابسته نمیشن حد اعتدال رو نگه نداشتن منجر به وابستگی می شه من منظورم اینه اگر ما در ابراز احساسات تعادل رو بخرج بدیم بازم مشکل پیدا می کنیم یا بخاطر ترس از وابستگی از هر چیزی که بوی وابستگی میده باید دوری کنیم ؟ارتباط وتعامل ها هم میتونه مخرب هم میتونه سازنده باشه وفکر میکنم وابستگی نشانه ضعف ما است وبازم احتیاج به دلیل دارم برای انجام دادن یا انجام ندادن  |
|
|
|
 |
حسين كريم زاده
انجمن های فساهو

عضو شده در:30 ارديبهشت 1386
تعداد روز عضويت:1204
آدرس پستي: boy_style2300@yahoo.com

|
تاريخ:
27 اسفند 1386 - 13:02 |
|
تو واقعا فکر می کنی وابستگی نشانه ضعفه؟
شاید حق با تو باشه ولی فکر می کنی این ضعف خوبه یا بد؟
شاید واقعا افرادی باشن که به افراد دیگه احتیاج داشته باشن
درسته؟ |
_________________ عشق در حیطه فهمیدن ما نیست بیا بر گردیم
آسمان پاسخ پرسیدن ما نیست بیا بر گردیم
گریه هامان چه قدر تلخ ببین رنگ ترحم دارد
تا زمین دشمن خندیدن ما نیست بیا بر گردیم
|
|
|
 |
mohamad00007
عضو

عضو شده در:3 دي 1387
تعداد روز عضويت:621
آدرس پستي: 74619_18781

|
سلام من واسه پست نميام بالا اوكي همه اين پستها واسه شما عزيزان خوب بگذريم اما بدونيد كسي كه مي خواد مزاحمت ايجاد نشه يه كار بيشتر نيست كه بكنيد و اين فكر ماهاست كه تو وجودمه من پسري هستم كه تا حالا پشت سر هيچ دختري متلك نگفتم و خوشم هم نمياد كه بگم چون ناموس دارم مي خوام به همه كمك كنم خوب من خودم پول نمي خوام اما برا درست شدن اين موضوع باد پولي جمع بشه خوب متاسفانه من راهشو بلدم اما نمي تونم بگم مگما اما فعلا نمي تونم اخه از دست شما عزيزان جز خنده كاري بر نمياد تا برم سربازي و بيام همين يه راه سخت ولي اسن به مغزم خورده اما سخت چون اولش سخته و اسان چون بعدش اسان ميشه خوب اگه يه ادمه خوب و بدون طمع و كار درست پيدا شد و اينكه تو ساخت سايت بتونه بهم كمك كنه البته پولي در كار نيست فعلا و اين هم بگم كه اينو حتي دخترا هم مي تونن كمك كنن امروز بهتر از برج 11 چون ديگه نيستم البته مياما چون دارم مي رم سربازي مي خواستم بدارم بعد از سربازي اما اينجوري تا من بيا و ايدمو عملي كنم و اونم حالا شايد مردم باور كنن و كمك كنن ديگه دير ميشه اوكي فكر هموطن و همشهريت هستي به من كمك كن تا به خودت و دوستانت كمك كني سرفا اين كار واسه پولش انجام نميدم فقط رضاي خدا همينو بس اون اين فكرووووووووو تو سرم جا داده پس امتحانش كمك تحمل و ساخت يه سات فعلا ساده البته من فعلا پولي ندارم و يه چيز ديگه با مدريت خودم و دوستي سالم و صادقانه شما اين كار اول واسه خودت سود داره بعد دوستان شما و من هم همين كه خدا از سر بعضي گناهانم بگذره كافيه |
|
|
|
 |
KARIM
انجمن های فساهو

عضو شده در:25 آذر 1387
تعداد روز عضويت:629
آدرس پستي: تهران-فلکه دوم صادقیه

|
| حسين كريم زاده نوشته است: |
تو واقعا فکر می کنی وابستگی نشانه ضعفه؟
درسته؟ |
وابستگی دردرجه اول ضعفه.ضعف صرفابه معنای بدی نیست.نیازه |
_________________ ازفساتاتهرون فقط به عشق زاهدون!
|
|
|
 |
|
|
|
|